Кармин Ноќта на вештерките розово кафеав шеќер портокалова усна нега за усни чистење усни ексфолијатор навлажнувачки негуваат фини линии кафеава шеќер усни за ус?
  • Неодамнешно

Кармин Ноќта на вештерките розово кафеав шеќер портокалова усна нега за усни чистење усни ексфолијатор навлажнувачки негуваат

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Користете го сами за да добиете сјај над омилениот кармин или да го спарите со лагер за појавување за совршена сјајна усна Ако имате какви било прашања. Ве молиме контактирајте не на време, ќе ви служиме 24 часа на ден. Подарок за жени/девојчиња - секогаш сакаме да ги дадеме нашите најдобри желби и убавина на нашите роднини и пријатели во секој важен момент - Нова Година, Денот на вineубените, Божиќ, Ноќта на вештерките, забавата и слично. Боја и мек сјај. Овој мелем за усни за топење има навлажнувачки ефект врз сувите усни, истовремено обезбедувајќи чиста боја и мек сјај. Навлажнете ги усните преку ноќ до сувост, фини линии и пукање. Користете го сами за да добиете сјај над омилениот кармин или да го спарите со лагер за појавување за совршена сјајна усна. Ако имате какви било прашања. Ве молиме контактирајте не на време, ќе ви служиме 24 часа на ден. Подарок за жени/девојчиња - секогаш сакаме да ги дадеме нашите најдобри желби и убавина на нашите роднини и пријатели во секој важен момент - Нова Година, Денот на вineубените, Божиќ, Ноќта на вештерките, забавата и слично. Боја и мек сјај. Овој мелем за усни за топење има навлажнувачки ефект врз сувите усни, истовремено обезбедувајќи чиста боја и мек сјај. Навлажнете ги усните преку ноќ до сувост, фини линии и пукање.