JKTR Amblyopia за закрпи за очи меки и удобни единечни закрпи за очите Корегирани закрепнување на визуелната острина за залихи за возрасни и деца 0521
  • Неодамнешно

JKTR Amblyopia за закрпи за очи меки и удобни единечни закрпи за очите Корегирани закрепнување на визуелната острина за залихи за возрасни и деца

DEN 1321.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Мека, удобна и лесна ★ може да се користи за кое било око, лесно за склопување и расклопување. ★ Тоа е повторливо, а не за еднократна употреба што може да ви заштеди пари. ★ Направено од мек свилен материјал. Дишејќи и удобно за очите, нема да ги изгребат очилата. ★ Патчето за очи изработено од полиестер, мека и удобна, не ја повредуваат вашата кожа. ★ Мека, удобна и лесна. ★ може да се користи за кое било око, лесно за склопување и расклопување. ★ Тоа е повторливо, а не за еднократна употреба што може да ви заштеди пари. ★ Направено од мек свилен материјал. Дишејќи и удобно за очите, нема да ги изгребат очилата. ★ Патчето за очи изработено од полиестер, мека и удобна, не ја повредуваат вашата кожа. Внимателниот дизајн го олеснува склопувањето и расклопувањето. ★ Спецификација : Материјал : Mulberry Silksize : 9.74x2,16 инчи; Погодно за очилата чија висина на рамките е 3,8-4,6 см.

Material:
Mulberrysilk
Size:
9.5X5.5 cm/3.74X2.16 inches; Suitable for the glasses whose frames' height is 3.8-4.6cm.
★Package includes :
1 Glasses Patch, not including the glasses.:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :