КРГЕМС Сапун Од Цитронела, Сапун Од Цитронела За Луѓе, Сапун За Миење Тело Од Природна Лимонска Трева, Природен Рачно Изработен Сапун Со Големина На Патување за Сит?
  • Неодамнешно

КРГЕМС Сапун Од Цитронела, Сапун Од Цитронела За Луѓе, Сапун За Миење Тело Од Природна Лимонска Трева, Природен Рачно Изработен Сапун Со Големина

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Природни Состојки На Сапунски Шипки Од Лимонска Трева : никогаш не користиме груби хемикалии или синтетички мириси, така што е безбеден за сите типови кожа ●Освежителен Мирис● : свежиот мирис ќе ви донесе освежувачко и енергично искуство секој пат кога ќе го користите нашиот сапун. Мирисот ќе ве остави да се чувствувате освежени и подготвени за нов ден. ●Лесно Се Апсорбира. Сапунот е многу погоден за екстремно сува, груба, нерамна кожа, ги отвора порите на кожата за да ја промовира циркулацијата и ја враќа нежната влажност на кожата. ●Навлажнувачки● : Нашиот бар сапун е исто така навлажнувачки. Мешавина од масла од Лимонова Трева, Еукалиптус и Лимонска Трева ја остава кожата мека и мазна. ●Долготраен Q : Нашиот сапун е долготраен за да можете да уживате во придобивките со недели. Секоја лента сапун е внимателно изработена за да се обезбеди квалитетен производ за крајно искуство за чистење.

Name:
Citronella Soap Weight
Size:
2.36 * 2.36 * 0.98 in
Products Include:
2 Pcs * Citronella Soap
Notes:
Please allow errors due to manual measurement. Please make sure you don't mind before bidding. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the product. Thanks! :