Сериозна Нега на Кожата - Апсолути Мултипликатор На Влага Серум За Лице – Интензиватор На Хидратација - 4Д Хијалуронски Киселини Визуелно Ја Подобруваат Дебелинат?
  • Неодамнешно

Сериозна Нега на Кожата - Апсолути Мултипликатор На Влага Серум За Лице – Интензиватор На Хидратација - 4Д Хијалуронски Киселини Визуелно

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4Д ХИЈАЛУРОНСКИ КИСЕЛИНИ - НАШИТЕ 4Д, мулти-пондерирани хијалуронски киселини нудат мерливо зголемување на нивото на хидратација на кожата, веднаш создавајќи помазна, полна кожа Хијалуронска КИСЕЛИНА - уникатна мешавина од повеќенаменски молекули кои врзуваат хидратација привлекуваат и врзуваат влага што ја зголемува младоста на различни нивоа во кожата. ЕКСТРАКТ ОД ОВОШЈЕ ОД ЈАГОДИ-Природно богат со вредни антиоксидантни соединенија познати по тоа што ја штитат кожата, како и природен извор на сахариди кои помагаат во супер-хидратација и врзување на влагата во кожата. БИОТИН-Помага да се подобри јачината и еластичноста на кожата. ПРАКТИЧНО-Стаклена Тегла со стаклена капалка. СУРОВОСТ СЛОБОДЕН - не е тестиран на животни.