Носење кутија компатибилна со Nintendo Switch OLED/Switch Console, тврда обвивка за преносни преносни прекинувачи за преносни торбички за патувања со џебови за додатоци и со 20 скл?
  • Неодамнешно

Носење кутија компатибилна со Nintendo Switch OLED/Switch Console, тврда обвивка за преносни преносни прекинувачи за преносни торбички

DEN 465.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Наменет за Nintendo Switch/Switch OLED】 Случајот за прекинувачи е погоден за складирање на Nintendo Switch и Switch OLED конзоли и додатоци за Nintendo Switch, Заштитете го вашиот уред од дневни капки, шокови, испакнатини, гребнатини, прашина 【Голем прекинувач за простор за складирање OLED кутија】 Големи џебови со патент мрежи обезбедуваат безбеден простор за складирање за некои мали додатоци за прекинувач на Nintendo, како што се мали полначи, кабли за полнење, ушите и 2 дополнителни радости, кои се полесно да се затворат и носат. Исто така, има 20 вградени слотови за картички за игри, овозможувајќи ви да ги носите и менувате омилените игри во движење. 【Двоен патент и повеќекратни заштити】 Службениот случај на носење на Nintendo има дизајн со двојно патент за да спречи паѓање на малите предмети. Материјалот за тврда обвивка Ева го штити прекинувачот од капки, испакнатини, прскања и прашина. И мекиот ентериер за меки руно може подобро да ја заштити конзолата од тропања и гребнатини. Две гумени ленти го обезбедуваат Nintendo Switch/Switch OLED за да спречите тресење на конзолата. 【Складирање на домови и пријателски за патувања】 Убаво складирање на домови, пријателски за патувања, многу лесни и лесни за носење, чувајте го вашиот Nintendo Switch и OLED конзоли безбедно зачувани за време на патувањето. 【Неопходно куќиште за патување】 Случајот за прекинувач за складирање на прекинувачот OLED / Nintendo и сродни додатоци за конзолата. Ако имате какви било прашања во врска со овој случај на Nintendo Switch, Ве молиме слободно контактирајте со нас. *Белешка : Овој производ е кутија за складирање на OLED за прекинувач/прекинувач. Додатоци не се вклучени. 【Наменет за Nintendo Switch/Switch OLED】 Случајот за прекинувачи е погоден за складирање на Nintendo Switch и Switch OLED конзоли и додатоци за Nintendo Switch, Заштитете го вашиот уред од дневни капки, шокови, испакнатини, гребнатини, прашина. 【Голем прекинувач за простор за складирање OLED кутија】 Големи џебови со патент мрежи обезбедуваат безбеден простор за складирање за некои мали додатоци за прекинувач на Nintendo, како што се мали полначи, кабли за полнење, ушите и 2 дополнителни радости, кои се полесно да се затворат и носат.