Случај за тврдо складирање за Nintendo Switch, Tomtoc Оригинален преносен преносен пат за патување со хардшел, се вклопува во конзолата за прекинувач со заштитен зафат, 10 сло?
  • Неодамнешно

Случај за тврдо складирање за Nintendo Switch, Tomtoc Оригинален преносен преносен пат за патување со хардшел, се вклопува во конзолата за прекинувач

DEN 178.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштитната кутија за складирање на тврдо е совршено за конзолата Nintendo Switch со друга обвивка за зафат, како што се оние од Tomtoc, Jetech, Orzly, Pakesi, YCCTeam Дополнителна заштита : Тешкиот случај нуди дополнителна заштита на вашиот прекинувач на горниот дел од капакот на вашиот зафат од капки и испакнатини, или каква било друга штета специјално на екранот и радовите. Зачува до 10 картички за игри и две ленти за радост. Отстранлив и прилагодлив ремен за удобно носење. Издржлив ykk патент и висококвалитетен материјал EVA го подобруваат услужниот живот. Зачува до 10 картички за игри и две ленти за радост. Отстранлив и прилагодлив ремен за удобно носење. Случај за носење Tom Toc за Nintendo Switch : A05-009g. Со напреден дизајн на ергономски зафат и прицврстен каиш, овој тежок случај е повеќе пријателски за патување отколку порано.