Chelsond 24 слот за игри со картички за картички за игри Nintendo и мемориски картички Mirco SD, преносен прекинувач Lite/OLED играч на мемориски картички за меморија, шок -отпорен т?
  • Неодамнешно

Chelsond 24 слот за игри со картички за картички за игри Nintendo и мемориски картички Mirco SD, преносен прекинувач Lite/OLED играч

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакување вклучително и : 1x Nintendo Switch Case Case (Белешка : Само случај. Не вклучувајте картички). Дизајн на теми, одличен избор за подароци за loversубителите на Nintendo Switch. Преносен за да ги носите насекаде. Ги чува вашите картички за игри картички безбедни, заштитени и организирани. Заштитете ја картичката за игри со картички од бледнее и дамка , свиткување, кинење или губење. [Голем капацитет] Овој случај на картичка за игри Nintendo Switch може да задржи до 24 картички за игри и 24 микро SD картички за Nintendo Switch NS/Lite/OLED картичка за игри. Одржување на целата ваша картичка за игри на едно место и не грижете се да ги изгубите повеќе. [Дизајн за картички за игри на Nintendo Switch] Нашиот случај за картички Nintendo Switch има шарен дизајн и истакнете ги елементите на стилот на игра, кој е длабоко сакан од навивачите. Водоотпорна површинска облога, безбеден и лесен за чистење. Изглед на стил на игра, со исклучителна изработка, правејќи го овој случај на прекинувачи игри е одличен начин за складирање и прикажување на вашите сакани картички за игри на долг рок, избегнувајќи загуба, набори и солзи. [Целосна заштита] Школката на случајот со картички за игри на Shock Proof Nintendo Switch е направена од тврда компјутерска школка, која може ефикасно да ги заштити картичките од случајно судир и вода. Внатрешните слотови за картички со меки силикони се дизајнирани според оригиналната картичка 1 : 1, што може безбедно и сигурно да обезбеди картички за игри и мемориски картички. [Магнетско заклучување] Магнетните спојки ефикасно го спречуваат случајот со картичката за игра од неочекувано отворање заради пад и го олеснува отворањето и затворањето. [Лесно за носење] доволно мал за да го ставите во џебот на пантолоните. Соберете ги вашите картички за игри Nintendo Switch во овој преносен случај на игра за прекинувачи за лесно носење. Носителот на играта Nintendo Switch е многу удобен за дома и патување. [Голем капацитет] Овој случај на картичка за игри Nintendo Switch може да задржи до 24 картички за игри и 24 микро SD картички за Nintendo Switch NS/Lite/OLED картичка за игри.