Вингхаус Х Здраво-Кити Официјално Лиценциран Трифолд Новина Патување Паричник Додатоци Пари Организатор Со Отстранлив Јаже За Деца Девојки Тинејџери Тинејџери К?
  • Неодамнешно

Вингхаус Х Здраво-Кити Официјално Лиценциран Трифолд Новина Патување Паричник Додатоци Пари Организатор Со Отстранлив Јаже За Деца Девојки

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОМИЛЕНА БОЈА НА ДЕЦАТА и ЗДРАВО ПИСЕ ВЕЗОВИ - Овој Производ Има Едноставна Светло Розова Боја и Здраво Писе Лице Што Децата Го Сакаат и Сакаат ОДЛИЧЕН ПОДАРОК за СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЛИКИ - Совршен За специјални прилики како Родендени, Ден На Децата и Божиќ, нова година . Дајте им на вашите деца слатка чанта. УДОБЕН и БРЗ ЗА УПОТРЕБА - Држач За Трикратно Затворање Со Обрач и Јамка Со Мек Материјал. Органскиот Материјал е Мек и Квалитетен Извезен , Што Го Прави Да Изгледа Луксузно. Слотот За патент за складирање Монети и Слотот За Картички се Одделени, Така што Е Брзо и Погодно Да Се Вметне и Извади според Вашите Желби. РАЗЛИЧНИ СЛОТОВИ СПОРЕД употребата - 2 слотови за картички,1 слот за фотографии, 1 оддел за сметки, 1 одделени џебови за монети. ВИНГХАУС СОВРШЕНА УСЛУГА за КЛИЕНТИ - вашето прекрасно искуство за купување е нашата цел. Вингхаус Нуди 30 дена пари назад и доживотна гаранција, доколку има какви било прашања или предлози, ве молиме не двоумете се да не контактирате, ние ќе направиме се што можеме за да се чувствувате задоволни. Сега, кликнете на додај во кошничка за да го добиете вашиот сакан држач за значки!.