Стругалка за Јазик, МОРГЛИ 4 парчиња Стругалки За Јазик За Возрасни Деца Средство За Чистење Стругалка За Метален Јазик Со Футрола Одлично За Орална Хигиена Намале?
  • Неодамнешно

Стругалка за Јазик, МОРГЛИ 4 парчиња Стругалки За Јазик За Возрасни Деца Средство За Чистење Стругалка За Метален Јазик Со Футрола Одлично

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплет За Стругалка за метален Јазик : Дојдете со стругалки за чистење јазици од 4 парчиња, 2 парчиња во форма на буквата у,шуплива стругалка од 1 парче, стругалка за лажица од 1 парче Различни облици и големини ги задоволуваат вашите разновидни потреби, погодни за возрасни и деца. Добро спакувано во кутија за носење за складирање, чувајте ја чиста и отпорна на прашина. Материјал Со врвен Квалитет : Овие средства за чистење јазик се изработени од 100% нерѓосувачки челик со крајна цврстина, издржливи и цврсти, нетоксични и отпорни на ' рѓа, нема лесно да се деформираат или скршат, подобро од пластика. Мазен раб без брус, лесен за чистење и употреба. Подобрување На Оралното Здравје : стругалката за јазик е најдобриот лек за намалување на лошиот здив со чистење на јазикот и отстранување на остатоците од храна, подобрување на довербата и подобро целокупно здравје. Тоа е идеален подарок за грижа за себе или споделување со семејството.