ВЕЈСК Орто Искра Четка За Заби За Возрасни Водоотпорна Електрична Четка За Заби Во Форма На Буквата У, Чистење На Устата Од 360°, Безжично Полнење, Совршена За Патува?
  • Неодамнешно

ВЕЈСК Орто Искра Четка За Заби За Возрасни Водоотпорна Електрична Четка За Заби Во Форма На Буквата У, Чистење На Устата Од 360°,

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Електрична четка за заби со звучен бран : оваа ортопедска четка за заби може да ги мие забите 670 пати во минута и да користи 5000-8000 пати брзи вибрации за длабоко чистење на забите Вградената лед сина светлина може да постигне белење на забите и да го отстрани секое кафе или дамки. Во комбинација со 2 корални кадифени ленти за перење, вашето перење изгледа извонредно и ви заштедува време за чистење. Ефикасна четка За заби во Форма На буквата У од 360° : оваа електрична четка за заби Во Форма На Буквата У е специјално дизајнирана За усната шуплина на возрасните; може да ги завитка забите за 360 степени и да достигне подлабока површина од обичната четка за заби; Преку вибрации на звучни бранови Со висока фреквенција, површината и внатрешноста на забите може брзо и темелно да се исчистат во сите правци; здравјето на Забите е загарантирано. Висококвалитетни материјали : оваа безбедна и издржлива ултразвучна четка за заби е изработена од висококвалитетни материјали, водоотпорна и се полни, погодна за употреба во кади и тушеви и лесна за чистење. Протезите се изработени од напреден медицински силикон, кој е похигиенски од обичните најлонски четки за заби. Оваа електрична четка за заби во Форма На Буквата У усвојува строг дизајн на водоотпорно запечатување IPX7, кој е издржлив и лесен за носење; дизајн Со едно пристаниште Во Форма На Буквата U, четкањето заби ги ослободува рацете и ја подобрува животната ефикасност. Постојат три опционални режими на интензитет што можат да се користат без оглед дали имате гингивитис или празнина во емајлот, па затоа е погоден за секого. Безжично полнење : оваа четка за заби користи држач за безжично полнење, за што се потребни само 3 часа полнење и може да се користи 1 недела.

3rd gear:
Noise:
below 36db
Motor speed:
10000~19999 rpm:
Shell process:
silicone+ABS+TPA
Internal battery capacity:
501mah-800mah (included)
Set includes:
1 x Orthopedic Flash Toothbrush, 1 x Wisdom Toothbrush, 1 x Straight Handle Brush,:
1 x tongue coating scraper, 1 x USB data cable, 1 x wireless charging base:
1 x English manual, 2 x washing wristbands,:
matters needing attention:
1. Due to different manual measurements, please allow for slight size differences.:
2. Due to differences in different displays, the images may not reflect the actual color of the item.:
If you encounter any problems when purchasing and using our products, please contact us promptly and we will be at your service 24 hours a day. :