Четка за Заби во форма на буквата у, Водоотпорна Форма На Цртан Филм ОД 50 Секунди За Чистење На Забите Во Форма На Буквата У Електрична Четка За Заби Во Форма На Букв?
  • Неодамнешно

Четка за Заби во форма на буквата у, Водоотпорна Форма На Цртан Филм ОД 50 Секунди За Чистење На Забите Во Форма На Буквата У Електрична Четка

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[IPX7 водоотпорен] -целата четка за заби може да се исплакне со вода, што ќе го олесни чистењето 360° целосен опсег на дејство на четкање, брз и удобен; Измијте ги забите и масирајте ги непцата во едно. У Форма четка за заби, уникатен дизајн кој совршено се вклопува со контурата на забите, лесен за чистење. Може ефикасно да ја спречи атрофијата на гингивата, да промовира пародонтална и да ги намали пародонталните заболувања. 50 Секунди ефикасно чистење, специјално дизајнирано за деца, висока ефикасност и грижа за орално здрави деца. може сеопфатно да ја исчисти површината и внатрешноста на забите, обезбедувајќи здравствена заштита за забите. Силиконскиот материјал од мека храна, 360 степени на контакт со непцата и забите, може безбедно да се користи. IPX7 Водоотпорен : целата четка за заби може да се исплакне со вода, ipx7 водоотпорен што го прави лесен и удобен за чистење и употреба. 360° Четкање : 360° целосен опсег на дејство на четкање на забите, ефикасно четкање на забите и масажа на непцата, брзо и практично, што може безбедно да се користи. Мек Силикон : Детска Четка за Заби изработена од силиконски материјал од мека храна, создава удобно искуство за устата секој пат кога ќе ги миете забите. Заштита на забите : 50 Секунди ефикасно чистење, специјално дизајнирано за деца, што може сеопфатно да ги исчисти површините и внатрешноста на забите, обезбедувајќи здравствена заштита за забите. Намалување На Забите Болести : У Форма четка за заби, уникатен дизајн кој совршено се вклопуваат со контурата на забите, кои можат ефикасно да се спречи гингивалната атрофија, промовирање на пародонтот и намалување на пародонтот болести.

Item Type:
Kids U Shaped Toothbrush
Material:
Silicone
Rated Voltage:
3.2-3.7V
R: