Четка За Заби За Бебиња СВИТО, 2 Парчиња Четка За Заби За Обука На Мали Деца Со Илјадници Меки Влакна, Четка За Заби За Бебиња Доенчиња За Мали Деца Орална Нега за Чув?
  • Неодамнешно

Четка За Заби За Бебиња СВИТО, 2 Парчиња Четка За Заби За Обука На Мали Деца Со Илјадници Меки Влакна, Четка За Заби За Бебиња Доенчиња

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Четка За Заби За Бебиња/Деца Svitoo, Специјално дизајнирана за бебиња и деца на возраст од 1-6 години Материјалите за храна го поминаа тестирањето НА ФДА. Креативната и прекрасна четка за заби е подарок за децата. ●10000 Фини Меки Влакна-Мека Гумена Глава на Четка ● центарот на главата на четката усвојува десетици илјади влакна, што е многу меко и густо. Тоа е нашиот уникатен дизајн, кој може подобро да ги исчисти забите и устата на бебето. Надворешната мека силиконска глава на четка има ефект на масирање на непцата. ●Безбедносна преграда●блокот во форма на мечка може да привлече деца, да спречи четката за заби да навлезе премногу длабоко во устата на бебето, да спречи главата на четката да лежи рамно на масата и да ја одржува чиста. Ова е креативна четка за заби. [лесен за држење + вшмукување чаша] ergономски дизајн, погоден за женски / машки доенчиња постари од 1 година. Вшмукувачката чаша може да направи четката за заби да стои исправено на работната површина или да се адсорбира на ѕидот за погодно поставување. ●Лесно Се Чистат●полимерните наноматеријали можат да ја намалат репродукцијата на бактериите и лесно се чистат. Треба да се мие само со топла вода по употреба.