Примарниот Живот Органски-Јаглен Четка За Заби, Направени Со јаглен &засилувач; Бамбус, Биоразградлив, Бпа-Слободен, Совршен за Деца &засилувач; Возрасни, Рециклира?
  • Неодамнешно

Примарниот Живот Органски-Јаглен Четка За Заби, Направени Со јаглен &засилувач; Бамбус, Биоразградлив, Бпа-Слободен, Совршен за Деца &засилувач;

DEN 207.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОДДРЖУВА ЦЕЛОКУПНОТО ОРАЛНО ЗДРАВЈЕ : нашето орално здравје е витален дел од нашата општа велнес само совршена рамнотежа! ДОБРО ЗА ЗЕМЈАТА : Подготвени За четка за заби што е добро за вас т расцеп. ВЛАКНАТА ВНЕСЕНИ СО ЈАГЛЕН : супер меките влакна натопени со јаглен што се наоѓаат на оваа четка за заби од БАМБУС се совршени за да и дадат на устата одлично чиста, додека остануваат нежни, со нетрпение очекуваме. Нашата МИСИЈА : Овде Во Исконскиот Живот, вашата насмевка е нашата мисија. Ние веруваме дека доброто здравје започнува со приоритет на вашата орална нега со користење на прашоци за заби и пасти за заби со висококвалитетни, органски состојки кои природно ги полираат и избелуваат забите.