16оз Килибарно Стакло Диспензерот За Миење Уста За Бања, 2 Пакувајте Дебели Шишиња За Миење Уста Со 2 Истурете Излив, 4 Чаши За Еднократно Миење На Устата, 2 Водоотпорн?
  • Неодамнешно

16оз Килибарно Стакло Диспензерот За Миење Уста За Бања, 2 Пакувајте Дебели Шишиња За Миење Уста Со 2 Истурете Излив, 4 Чаши За Еднократно

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?①Комплет Диспензерот за плакнење на устата 16oz празно стаклено шише * 2, истурете излив *2, застрелан стакло * 4, инка од нерѓосувачки челик * 1, Етикети * 2 Големината од 16 мл е доволно голема за складирање течности. Инката може да помогне во полнењето на течноста. 2 етикети помагаат да се идентификуваат течностите во шишето. ?●Издржливо Густо Стаклено Шише За Миење Уста Е направено од стакло без олово кое ја штити безбедноста на миењето на устата, килибарното стакло со ултравиолетова заштита е одлично за зачувување на ефектот на миење на устата.16 Оз Бостон Тркалезно шише е безбедна за миење садови и еднократно. ?●Точна Контрола И Без Истекување На Изливите Се направени ОД материјали БЕЗ БПА. Ова е убав додаток за бања. Во споредба со другите пумпи за диспензерот за миење уста, овој надграден комплет за диспензерот за миење уста нуди излив на истурање за полесна контрола и попрецизно истурете во стаклената чаша. Изливите имаат гумени затворачи кои контактираат со устата на шишето држејќи ја цврсто запечатена и без капе. ?®Премиум Водоотпорни Етикети И инка.