Исценети 1 парчиња глави Не чистење Користете едноставна елегантна батерија за нега на батеријата за мека електрична четка за заби Возрасен заби за заби, преносен ?
  • Неодамнешно

Исценети 1 парчиња глави Не чистење Користете едноставна елегантна батерија за нега на батеријата за мека електрична четка за заби Возрасен заби

DEN 170.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Автоматска четка за заби за возрасни : Ергономската рачка за дизајн ни го олеснува четкањето на забите Четка за заби на домаќинството : можете да ги изберете режимите според вашата потреба. Широка четка за заби на главата : можете да ги изберете режимите според вашите потреби. Уред за чистење на електрични заби : исто така може да биде убав подарок за роденден за вашиот пријател, тие ќе го сторат тоа. Чистачка четка за заби : Ефективно исчистете лош здив и белење на забите. Автоматска четка за заби за возрасни : Ергономската рачка за дизајн ни го олеснува четкањето на забите. Четка за заби на домаќинството : можете да ги изберете режимите според вашата потреба. Широка четка за заби на главата : можете да ги изберете режимите според вашите потреби. Уред за чистење на електрични заби : исто така може да биде убав подарок за роденден за вашиот пријател, тие ќе го сторат тоа. Чистачка четка за заби : Ефективно исчистете лош здив и белење на забите. Пакетот вклучува 1 x електрична четка за заби 5 x Карактеристики на главите за четки за заби - Материјал : АБС белење четка за заби. - Големина : 22.16in Автоматска четка за заби за возрасни. - Исто така, може да биде убав подарок за роденден за вашите пријатели, ќе им се допадне електрична четка.