Јинкин 8 Парчиња Голема Четка За Заби Со Долга Глава Дополнителни Меки Влакна За Возрасни Четка За Заби Со Долги Влакна Со Полна Глава За Ефикасно Чистење На Чувств?
  • Неодамнешно

Јинкин 8 Парчиња Голема Четка За Заби Со Долга Глава Дополнителни Меки Влакна За Возрасни Четка За Заби Со Долги Влакна Со Полна Глава За

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шарен Комплет Четки за Заби : ќе добиете 8 парчиња екстра долги четки за заби со меки влакна во 4 бои, имено виолетова, сива, зелена, розова, 2 парчиња за секоја боја, секоја четка за заби е индивидуално спакувана стерилна, доволно за вас и вашето семејство да ја користите и замените Поголема Површина За Чистење : главата на четката за заби со мека четка е прибл. Долга 4,3 см/ 1,69 инчи, што е екстра долго што може да го намали времето на четкање и може да измие 6 заби во едно поминување; може да покрие повеќе заби и непца во секое поминување, што е поефикасно во чистењето помеѓу забите и над непцата отколку стандардните глави на четки за заби од бамбус. Мека и Нежна За Забите и Непцата : изработена од меки и еластични влакна, оваа четка за заби со меки влакна не само што може да обезбеди подлабоко чистење, избелување и осветлување на забите; подобро е за чувствителни непца или за оние со протези, импланти или други чувствителни непца. Грижа за Непцата : четката за заби со мека четка е и мека и моќна и има за цел да се грижи за вашите нежни непца; дијаметарот на влакната на четката за заби е мал од 0,18 мм/ 0,01 инчи, флексибилен и еластичен, а полесно е да навлезете во забите и да ги заштитите непцата. Удобно За Држење : рачката на четката за заби со меки влакна со полна глава има едноставен заоблен дијамантски дизајн и има нелепливи и мазни линии, што е удобно за држење; вкупната должина на четката за заби е околу 19 см/ 7,48 инчи.