Исцелени Контејнери За Патување Четка За Заби Футрола За Задржување Пластична Кутија Со Алатки За Отстранување Четки За Огледало За Канцелариски Комплет За Чисте?
  • Неодамнешно

Исцелени Контејнери За Патување Четка За Заби Футрола За Задржување Пластична Кутија Со Алатки За Отстранување Четки За Огледало

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

контејнер за стоматолошка заштита, куќиште за држач, сад за лажни заби, сад за чување заби, Компактна големина, пренослив и лесен, лесен и удобен за носење. Случајот за задржување е изработен од материјали од висока класа, безбеден и издржлив и може да биде со доверба. Погоден и за внатрешна употреба и за патување, кампување, службено патување и други активности на отворено. Производот е добар избор како подарок за луѓе кои носат лажни заби или ортодонтски држач. Описова Е Кутија за Складирање Протези, изработена од висококвалитетни материјали, безбедна и издржлива и може да биде со доверба. Кутијата за протези е мала и лесна, а исто така е многу погодна за носење. Тоа е исто така многу внимателен подарок за вашите старешини. Загради кутија со огледало за лесно носење.Карактеристики-Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, Силиконски-Големина : 10, 60Х8, 20Х3, 00см/4, 17х3, 22Х1, 18инпакет, Вклучувајќи 1 х Задржувач Случај1 х Четка1 х Кука.