Патувач за четкичка за заби, заби за четкичка за заби и носач 2 парчиња преносни 3 во 1 четкичка за заби, пакет, мултифункционални четки за заби за заби, кутија за скла?
  • Неодамнешно

Патувач за четкичка за заби, заби за четкичка за заби и носач 2 парчиња преносни 3 во 1 четкичка за заби, пакет, мултифункционални

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Премиум материјал】 Случајот за четки за заби за патувања е изработено од ПП пластика, што е заштита на животната средина и трајно и прилично лесен за носење 【Идеален подарок】 Кутија за четки за заби може да одржи 1 парче паста за заби, 2 или 3 парчиња четки за заби, 1 парче чешел, многу погодно за патувања на отворено, кампување, семејство, училиште, деловно патување, што исто така е идеален избор за подароци. 【Широка апликација】 Овој сад за четкичка за заби не само што може да биде погоден за четки за заби и паста за заби, туку може да се користи и за складирање на друга козметика, мали канцелариски материјали, четки за шминка, итн. 【Добро запечатување】 Случајот за туристички четки за заби може ефикасно да спречи истекување на вода и нечистотија Во, тоа ќе ги заштити вашите работи во најголема мерка. 【Големина】 Нашиот држач за четки за заби за патувања нема да заземе многу простор во куферот и е лесно да се носи со големина од 7,68 инчи x 2,17 инчи (во дијаметар).