Премиум нанано четка за заби инспирирана од Бреви, нано, четка за заби на Бреви, четка за заби на Бреви, нано, возрасна дополнителна мека четка за заби со 20000 меки вла?
  • Неодамнешно

Премиум нанано четка за заби инспирирана од Бреви, нано, четка за заби на Бреви, четка за заби на Бреви, нано, возрасна дополнителна

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Brevi Nordic инспирирана од нано четка за заби】 четка за заби на Brevi е за разлика од секоја обична четка за заби Секоја нано-влакна влакната продира во емајл пукнатината за да го отстрани остатокот од храна, а дамките, без да ги испуштат слепите области на јазот на забите, премија за нано-инспирирана од нордиска, избирање и отстранување на штетни материи со својата деликатна занаетчиство. 【Lighweight and Ergonomic Design】 четката за заби на Brevi е специјално дизајнирана за лесна употреба. Врска инспирирана од нордиска премија нано четка за заби Главата на четката е прилагодена за максимална удобност. Удобниот дизајн на рачката подобро се прилагодува на прстите за да спречи прекумерна сила, давајќи им на корисниците мир на умот кога ги мијат забите. Saftedените безбедни материјали на високо ниво】 Направени од влакна на влакна, четката за заби на Бреви е направена да трае. Нордиско инспирирана Премиум Нано четка за заби, многу лесна рачка на ABS обезбедува трајно и ефикасно искуство за четкање на забите. 【Дополнителна мека четка за заби за чувствителни заби-Врска инспирирана од нано-четка за заби е специјално дизајнирана за хиперсензитивност. Нашата супер-мека 2.0000 четкичка за заби нежно ја полира површината на забите без да ги раскинува непцата. Совршен за луѓето кои страдаат од чувствителни заби и крварење на непцата. Животен век за бебиња, деца, мајки, постари лица, луѓе со загради, па дури и кучиња!. 【Совршен подарок за пријатели и семејство】 Нордиско инспириран Премиум Нано четка за заби може да го спречи расипувањето на забите, да го подобри здравјето на гума за џвакање и посвежот на здивот, а белењето на забите, да обезбеди поздрава орална нега за сите, особено за бремени жени, деца, стари лица или луѓе со загради. 【Brevi Nordic инспирирана од нано четка за заби】 четка за заби на Brevi е за разлика од секоја обична четка за заби. Секоја нано-влакна влакната продира во емајл пукнатината за да го отстрани остатокот од храна, а дамките, без да ги испуштат слепите области на јазот на забите, премија за нано-инспирирана од нордиска, избирање и отстранување на штетни материи со својата деликатна занаетчиство. 【Lighweight and Ergonomic Design】 четката за заби на Brevi е специјално дизајнирана за лесна употреба. Врска инспирирана од нордиска премија нано четка за заби Главата на четката е прилагодена за максимална удобност. Удобниот дизајн на рачката подобро се прилагодува на прстите за да спречи прекумерна сила, давајќи им на корисниците мир на умот кога ги мијат забите. Saftedените безбедни материјали на високо ниво】 Направени од влакна на влакна, четката за заби на Бреви е направена да трае. Нордиско инспирирана Премиум Нано четка за заби, многу лесна рачка на ABS обезбедува трајно и ефикасно искуство за четкање на забите.

Name:
Nordic Inspired Premium Nano Toothbrush Color