PLPLAAOO 6 60PCS Интердементални четки, четка за чистење на интердентал со удобна рачка на PP, конец интердентална четка, за возрасни и деца орална нега, лесна употреба за ч?
  • Неодамнешно

PLPLAAOO 6 60PCS Интердементални четки, четка за чистење на интердентал со удобна рачка на PP, конец интердентална четка, за возрасни

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Одржување на орална хигиена】 Ја чисти устата и ги отстранува остатоците од храна или странските предмети, што е погодно и ефикасно Оваа интердентална четка може да помогне во вашата здравствена и орална хигиена. 【Преносен】 Интердетална четка за заби сет со кутија за складирање, мала големина, мала тежина, лесна за ставање во џеб или чанта, флексибилен и удобен за носење наоколу. 【Заштита на забите】 Областа на контакт на рамната жица ги зголемува забите, а остатоците помеѓу горните и долните заби се отстрануваат побрзо. Нема отечени заби и нема оштетени непца. 【Апликација】 Интердементалните четки се исто така многу погодни за деца и пациенти со пародонтот. Значи, тоа е исто така одлична опција за подароци што можете да му ја дадете на вашето семејство како подарок за да им помогнете подобро да се грижат за устата и забите. 【Флексибилна и удобна за употреба】 Оваа интердентална четка е дизајнирана со широк лак, кој е лесен за употреба и има флексибилна и ефикасна сила за влечење.

Item Type:
Interdental Brush
Material:
Medical Grade Nylon Wire, PP Handle
Gross Weight:
74g / 2.6oz
Size:
55mm/2.17in, 72mm/2.83in
Brush Head Size:
Pink:
0.6mm/0.02in
Yellow:
0.7mm/0.03in
Green:
0.8mm/0.031in
Blue:
1.0-1.2mm / 0.04-0.05in
Orange:
1.2-1.5mm / 0.05-0.06in
Quantity:
60pcs(12pcs in each of the five colors)
Package List:
60 x Interdental Brush