Кисангел Бебе Брише Диспензерот Патување Бебе Марамчиња Бебе Влажни Избрише Бебе Влажно Бришење Контејнер За Полнење Влажно Бришење Диспензерот За Повеќекратно ?
  • Неодамнешно

Кисангел Бебе Брише Диспензерот Патување Бебе Марамчиња Бебе Влажни Избрише Бебе Влажно Бришење Контејнер За Полнење Влажно Бришење

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Контејнер за марамчиња За бебиња едноставниот дизајн може да биде фаворизиран повеќето луѓе, ќе ги чува бебето влажни марамчиња, козметика, батерија и така натаму Држачот за бебешко Бришење Држи Изработен врвен материјал, кој е издржлив и долготраен со употреба, практичен и цврст. Марамчиња Свежо Ткиво Кутија Може да се користи и за складирање на некои мали предмети, како а за организирање на вашата работна површина. Кутија За Марамчиња За Бебиња Што може да се полни Пренослив и лесен по тежина, можете да го ставите во креветче, количка, фиоки, трпезариска маса или на вашата работна површина. Влажни Свежи Марамчиња Контејнер влажните марамчиња можете да ги извадите со лесно влечење, практично и практично за употреба и складирање. Пакет Листа 3 х кутии За Складирање Карактеристики-едноставен дизајн може да се фаворизира повеќето луѓе, ќе го чуваат бебето влажни марамчиња, козметика, батерија и така натаму. - Ќе ви биде лесно да се исчисти, и може да се користи постојано со добра текстура. - Боја : Случајна Боја-Големина : 20, 00Х12, 00Х7, 00см/ 7, 86Х4, 72Х2, 75 инчи. - Пренослив и лесен по тежина, можете да го ставите во креветче, количка, фиоки, трпезариска маса или на вашата работна површина.