Капак За Пелени За Џеб За Возрасни Со ДИСС, Заштитна Долна Облека За Нега На Инконтиненција За Повеќекратна Употреба, Пелени За Перење За Возрасни За Мажи Жени тине?
  • Неодамнешно

Капак За Пелени За Џеб За Возрасни Со ДИСС, Заштитна Долна Облека За Нега На Инконтиненција За Повеќекратна Употреба, Пелени

DEN 859.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заштита од ефективно протекување : Одлична функција за апсорпција на вода за ефикасно спречување на непријатности и срам предизвикани од инконтиненција Водоотпорен, висока апсорпција на влага и без проблеми со истекување на страната. Економичен и долготраен : платнените пелени се еднократно и се перат во машина. Одлично за животната средина и за вашиот буџет. Фрлете ги извалканите во миење и секогаш подгответе свеж. Совршено вклопување : има копчиња за целосно прилагодување на големината на пелената, за да ја прилагодите висината на пелената и да одговарате на нозете без да се грижите дали големината е преголема или премала. Водоотпорна надворешна обвивка што дише : Усвојување мека чиста памучна внатрешна обвивка за да се зголеми удобноста и да се спречи истекување, кое не содржи хемиски состав, ова ќе биде безбедно и погодно за долготрајна употреба. Опсег на примена : Погоден За постари лица, инвалиди, бремени и други возрасни лица кои имаат проблеми со движењето.Донесете удобност и удобност на родителите. Заштита од ефективно протекување : Одлична функција за апсорпција на вода за ефикасно спречување на непријатности и срам предизвикани од инконтиненција. Водоотпорен, висока апсорпција на влага и без проблеми со истекување на страната. Економичен и долготраен : платнените пелени се еднократно и се перат во машина. Одлично за животната средина и за вашиот буџет. Фрлете ги извалканите во миење и секогаш подгответе свеж. Совршено вклопување : има копчиња за целосно прилагодување на големината на пелената, за да ја прилагодите висината на пелената и да одговарате на нозете без да се грижите дали големината е преголема или премала. Водоотпорна надворешна обвивка што дише : Усвојување мека чиста памучна внатрешна обвивка за да се зголеми удобноста и да се спречи истекување, кое не содржи хемиски состав, ова ќе биде безбедно и погодно за долготрајна употреба.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Adult Pocket Diaper
Material:
Polyester + Waterproof Coated Fabric
Color:
light blue
Package Weight:
Approx. 160g
Package includes:
1 x adult pocket diaper :