Хелвиски Држач За Диспензерот За Влажно Бришење Кутија За Складирање Пластична Кутија За Влажно Ткиво Салфетка За Бебешки Марамчиња Контејнер За Домашна Кујна Ка?
  • Неодамнешно

Хелвиски Држач За Диспензерот За Влажно Бришење Кутија За Складирање Пластична Кутија За Влажно Ткиво Салфетка За Бебешки Марамчиња

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Диспензерот за марамчиња е изработен од врвен материјал,, без чуден мирис и здрав Диспензерот За Марамчиња може да се стави во торбата за пелени или количката за погодност кога. Со оваа кутија за влажно ткиво нема потреба да купувате мали, помалку економични пакувања за патување. Лесен и компактен дизајн на големина, тоа може да биде пренослива ткивна кутија може да се стави насекаде. Лесно може да ги носите вашите омилени марамчиња со полнење на торбичката по потреба. Описизработен од висококвалитетен материјал,. Оваа Кутија За Влажно Ткиво има дарежлив, елегантен и минималистички изглед. Многу е погодно да го понесете со вас кога ќе излезете. Пробајте ја нашата кутија за влажно ткиво, вашиот живот ќе биде поудобен. Едноставно во структурата, Кутијата за Складирање Марамчиња може совршено да одговара со вашата дневна соба или бања. Големото копче ви овозможува лесно да ја отворите кутијата и да ги отстраните марамчињата со едната рака.