Кисангел Пањалес Де Тела Капак За Пелени Што Може Да Се Перат Еднократно Памучни Пелени За Бебиња Панталони Долна облека За Обука За Тенџере За Бебиња 2 парчиња Џеб?
  • Неодамнешно

Кисангел Пањалес Де Тела Капак За Пелени Што Може Да Се Перат Еднократно Памучни Пелени За Бебиња Панталони Долна облека За Обука За Тенџере

DEN 435.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

с2 парчиња Панталони За Пелени За Бебиња Што Може Да се Перат Еднократно Пелени За Новороденчиња Пелени За Обука За Мали Деца Уживајте во среќниот ден со вашето бебе што ги носи овие удобни панталони за пелени. Направено од, без лош мирис, пријателски за кожата, безбеден и за употреба. Со дизајнот на ременот, тој обезбедува до од истекување, а исто така овозможува удобно вклопување за носење. Перење и еднократно, не е лесно или деформирано, отпорно на абење, долг век на траење. Потребните материјали за раст на бебињата, носат поголема удобност на бебето и поголема погодност за родителите. Описпанталонот за пелени за бебиња е изработен од добри материјали, за долготрајна употреба. Оваа пелена за бебиња е удобна и дише против и нежна кожа. Дизајнот е многу удобен и нема да падне од половината на вашето бебе.Карактеристика-Големина : 30, 00Х18, 00Х1, 00см11, 79Х7, 07Х0, 39ин-Боја : Бел Материјал : Памучен Пакет, Вклучувајќи 2 х Панталони За Пелени За Бебиња.