МНСРУУ Торба За Пелени Магична Галаксија Торба За Пелени Со Лилјаци Ранец Мултифункционална Торба За Торба За Пелени За Бебе Момче Девојче Со Голем Капацитет Торб?
  • Неодамнешно

МНСРУУ Торба За Пелени Магична Галаксија Торба За Пелени Со Лилјаци Ранец Мултифункционална Торба За Торба За Пелени За Бебе Момче Девојче

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дизајн ②со дизајн на ремен за грб, може да ја држи торбата на куферот ②има токи во ремените на рамената за прицврстување на шетачотразлични начини на носење ТОРБА ИЛИ РАНЕЦ 2 еластични странични џебови, едниот има слот за марамчиња. ПОВЕЌЕ ОДДЕЛ Други џебови со патент можат да ги држат мобилните телефони, клучевите, паричниците и другите personal предмети на родителите. ПОДАРОК ПОДОЛУ содржи 3 еластични кеси ЗА шишиња и 1 мрежеста кеса ① СТРАНИЧНИ - 2 еластични џебови. еден има слот за пакет на марамчиња отворање да биде во право таму за лесен пристап. ● Оддел ЗА ПАТЕНТ НАЗАД-1. може да држи клучеви, пасоши и така натаму. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : со дизајн на задниот ремен, може да ја држи торбата на куферот. 2 ремени за количка лесно ќе ја закачат вашата торба на количка ТОРБА ЗА пелени И РАЗНОВРСНИ Различни начини на носење, дизајнот на Рачката може да се користи КАКО ТОРБА, РАНЕЦ, може да се користи како ранец, чанта, исто така може да виси на количката.