2 парчиња Постари Жени Мажи Пелени Покрива Обвива Квалитетно Небо Без Протекување Пелена Полиестер Перење Мочање Дише За Возрасни Баријатриски Пациенти Кревет По?
  • Неодамнешно

2 парчиња Постари Жени Мажи Пелени Покрива Обвива Квалитетно Небо Без Протекување Пелена Полиестер Перење Мочање Дише За Возрасни Баријатриски

DEN 327.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ткаенина ПРИЛАГОДЛИВИ ПЕЛЕНИпредметот ви дава мир на умот за мирен ноќен сон. ПЕЛЕНИовој производ не вклучува вметнување. ПЕЛЕНИ ШТО ДИШАТОДЛИЧЕН ДИЗАЈН НА ФОРМА, лесен за ставање и полетување, големината може да се прилагоди, наменета за пациенти со проблеми со мобилноста. ПЛАТНЕНА ПЕЛЕНА за ВОЗРАСНИПелената има прилагодлив појас кој одговара на повеќето луѓе. ЕДНОКРАТНО ВОЗРАСНИ пелениИзработени од полиестерски материјал,, и. Пакетот Вклучува 2 X Возрасни Платнени Пелени Карактеристики - Големина : околу 78х60см. - Овој производ не ја вклучува влошката. - Предметот ви дава мир на умот за мирен ноќен сон. -Подлогата што не се лизга ви овозможува пријатно да спиете додека сеуште може да остане на место. дизајнот ја обезбедува неговата безбедност и практичност. - Предметот не содржи хемиски состав, ова ќе биде безбедно и погодно за долготрајна употреба, усвојувајќи памучна и полиестерска внатрешна обвивка за да се зголеми удобноста и истекувањето. - Боја : Небесно Сина. - Материјал : полиестер. - и поставата што дише нема да предизвика осип на пелена или чешање и поудобно за брзо носење и сушење.