Победник Бебе Памучно Ткиво, Меко Бебешко Суво Бришење, Влажна И Сува Употреба, Изработено Од Чист Памук, 600 Брои Памучни Ткива За Еднократна Употреба За Лице За Беб?
  • Неодамнешно

Победник Бебе Памучно Ткиво, Меко Бебешко Суво Бришење, Влажна И Сува Употреба, Изработено Од Чист Памук, 600 Брои Памучни Ткива За Еднократна

DEN 527.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Победник Надградба Бебе Памук Ткиво Сува Марамчиња - 1 лист големина : 5 Пакетот вклучува : 6 Пакување Памучно Ткиво на Лицето (600 брои). Чисто Памучно Ткиво : Изработено од 100% Чист Памук, Природно Биоразградливо, без хемикалии и памучни ткива без мирис. Влакненца слободен неткаен материјал. безбедно и здраво, без загадување на животната средина. Преносливо Меко Бебешко Суво Бришење : Исчистете го нередот на бебето после јадење, исчистете ги забите, очите, брадавицата и дното на бебето, идеално за мека чувствителна нега на кожата на бебето. Сува И Влажна Употреба : Користете памучно ткиво за да го исушите лицето и може да го замени со крпа за лице, Натопете во вода за да станете влажни марамчиња, нема да се искине по вода, рециклирајте ја употребата за чистење други работи. Памучните суви марамчиња не се лесни за кинење, нема да остават остатоци по бришењето.