Пелена, Практична Пелена За Возрасни Што Може Да Се Пере Еднократно Прилагодлива За Стари Лица За Возрасни За Дома
  • Неодамнешно

Пелена, Практична Пелена За Возрасни Што Може Да Се Пере Еднократно Прилагодлива За Стари Лица За Возрасни За Дома

DEN 1046.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Внатрешната ткаенина има отвор на грбот на половината, а абсорбентната подлога може да се стави внатре Подлогата нема да излезе за време на активностите за возрасни. Абсорбентната пелена може да се извади и измие и исуши одделно од пелената, што во голема мера го скратува времето на сушење. Може да се мие многу пати без деформација, водоотпорен и дише и спречува истекување на урина. Внатрешниот слој (поставата) е крпа за дремење, која има добра апсорпција на вода. Урината брзо ќе се апсорбира преку внатрешната крпа до (средниот слој) менување на рампа. Ткаенината што ја допира кожата на возрасните има само малку влажно чувство. Затегнатоста на нозете може да спречи странично истекување на урина. Постојат токи за прилагодување на повеќе нивоа на половината и предното парче, кои лесно можат да прилагодат различни големини и значително да го подобрат работниот век. Трислојна дизајнерска структура, внатрешната површина на надворешниот слој (крпа за лице) има композитен еластичен водоотпорен тпу филм, кој има висока еластичност и цврстина на истегнување и добра флексибилност. Може да се мие многу пати без деформација, водоотпорен и дише и спречува истекување на урина. Внатрешниот слој (поставата) е крпа за дремење, која има добра апсорпција на вода. Урината брзо ќе се апсорбира преку внатрешната крпа до (средниот слој) менување на рампа. Ткаенината што ја допира кожата на возрасните има само малку влажно чувство. Внатрешната ткаенина има отвор на грбот на половината, а абсорбентната подлога може да се стави внатре. Подлогата нема да излезе за време на активностите за возрасни. Абсорбентната пелена може да се извади и измие и исуши одделно од пелената, што во голема мера го скратува времето на сушење.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Adult Diaper
Material:
100% polyester
Waist Circumference:
Approx. 90-150cm/35.4-59.1in
Crotch Height:
Approx. 40 cm/15.7in
Instructions:
First step:
Unfold the diaper, put the original nano pad or other diaper into the pocket and spread it flat.:
Second step:
The user adopts a side lying position, spreads the diaper with the diaper/diaper installed on the bed behind the user and near the buttocks. When the user turns over and lies down, the diaper is placed under the user's buttocks.:
Third step:
Pull the front waist of the diaper to the user's belly button, and buckle the hook and loop fastener on the left and right of the back waist (note that you should first buckle the left side hook and loop fastener of the back waist to the front waist and the: