Meilleur Бебе Пелена Caddy Организатор: Голема Пелена Caddy за Бебе Девојка &засилувач; Бебе Момче-Се Чувствува Пелена Организатор за Менување На Маса &засилувач; Автомобил-?
  • Неодамнешно

Meilleur Бебе Пелена Caddy Организатор: Голема Пелена Caddy за Бебе Девојка &засилувач; Бебе Момче-Се Чувствува Пелена Организатор

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Поголем Простор За Складирање Q meilleur baby caddy мери 15 "x 8" x 71 "(L x W x H), што ви овозможува ефикасно да ги организирате резервите на вашето бебе : шишиња, пелени, облека за бебиња, марамчиња, лигавчиња, играчки итн. Со внатрешни разделувачи, организаторот на кади ќе изгледа многу уредно, дури и ако го ставите во количка или автомобил, содржината нема да се лизне наоколу, така што лесно можете брзо да го најдете она што ви треба. ●Пријателски За кожата ® организаторот за бебешки кади е изработен од висококвалитетен филц материјал без посебен мирис и мек на допир, така што е совршено еколошки и безбеден за бебињата. ●Широка Апликација} Нашата кошница за бебиња не е само корпа за пелени, корпа за складирање играчки; исто така, ќе биде помошник за вашиот пикник, забава, шопинг. Можете да го носите во рака, или да го ставите на количката за бебиња, на задното седиште во автомобилот. Можете исто така да го преклопите кога не треба да го користите некое време.