Нуобести Пренослив Душек Пренослив Душек 30 ПАРЧИЊА Подлоги За Еднократна Употреба Подлога Инконтиненција За Менување Подлога Подлога За Кревет Супер Абсорбента ?
  • Неодамнешно

Нуобести Пренослив Душек Пренослив Душек 30 ПАРЧИЊА Подлоги За Еднократна Употреба Подлога Инконтиненција За Менување Подлога Подлога За

DEN 241.28

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа подлога за писоар за бебиња е водоотпорна, така што ќе го одржува вашиот кревет чист и уреден Совршен подарок за бебиња момчиња и девојчиња, тоа е многу погодно за нив, бидејќи нивниот јорган нема да биде валкан. Оваа подлога за писоар за бебиња е еколошка и е поздрава. Крпата е многу мека, така што вашето бебе ќе има добар допир на кожата кога ја користите оваа подлога за писоар за бебиња. Изработен е од висококвалитетни материјали, издржлив и безбеден во употреба. Описоваа подлога за писоар за бебиња е изработена од висококвалитетни материјали за безбедна и издржлива употреба. Водоотпорната функција го одржува вашиот кревет чист и уреден. Користејќи ја оваа подлога, вашето бебе ќе има удобен допир на кожата. Тоа е добар подарок за момчиња и девојчиња.Карактеристики-Боја : небесно сина.- Материјал : Неткаен материјал, ЈП.- Големина : 33х25х0, 2см/13х9, 8х0, 1инч.- Изработен е од висококвалитетни материјали, издржлив и безбеден во употреба.