Здрави Пелени За Новороденчиња Пелени За Бебиња 1 Комплет Пелени Панталони Пелени За Бебиња Пелени За Перење Пелени За Повеќекратна Употреба Со Кеси За Пелени За Б?
  • Неодамнешно

Здрави Пелени За Новороденчиња Пелени За Бебиња 1 Комплет Пелени Панталони Пелени За Бебиња Пелени За Перење Пелени За Повеќекратна Употреба

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пелени Панталони Издржлив Практичен Креативен Сложувач На Пелени Снабдување Со Новороденчиња Панталони За Пелени за Новороденчиња Погоден за активности на отворено, фотографија за бебиња или какви било прилики. Водоотпорниот дизајн може ефикасно да спречи мокрење на надворешни панталони, перење и помеко од хартиените пелени, да спречи осип на пелена за бебиња. Изработен од висококвалитетен материјал за издржлива и безбедна употреба. Внимателна стока за користење на вашето слатко бебе. Опис направен од висококвалитетен материјал за издржлива и безбедна употреба. Панталоните за пелени се удобни за носење. Водоотпорниот дизајн може ефикасно да спречи мокрење на надворешни панталони, перење и помеко од хартиените пелени, да спречи осип на пелена за бебиња. Лесно се мие и лесно се грижи. Карактеристики-Боја : Црвена, жолта, зелена, портокалова, виолетова, розова, бела.- Материјал : Крпа, ТПУ.- Големина : Околу 37 х 28 х 1см.- Комплетот содржи : 5 парчиња пелени панталони-црвена, жолта, зелена, портокалова, виолетова; 2 парчиња пелена сложувач-розова точка; 6 парчиња газа пелена.