S-YUWEN CASCE COVEL COVERTENCH PLATE за конзола за игри PS5, Заштитна заштита на кожата Анти-паѓање на заштитни средства за прашина против грешки компатибилни со PS5 Disk верзија/Конзол?
  • Неодамнешно

S-YUWEN CASCE COVEL COVERTENCH PLATE за конзола за игри PS5, Заштитна заштита на кожата Анти-паѓање на заштитни средства за прашина против

DEN 344.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Случај за заштита на ABS : Заштитете ја вашата конзола од гребнатини на случајни, испакнатини и прашина Компатибилен со PS5 Оптичка погонска класа верзија Домаќин/дигитално издание конзола. Премиум материјали : еколошки материјали ABS, меко и удобно чувство на рака. Уникатниот дизајн овозможува лесен пристап до сите копчиња, нема да влијае на ниту една функција. Преносен за инсталирање и употреба, правејќи го вашиот домаќин стилски и различен по изглед. Случај за заштита на ABS : Заштитете ја вашата конзола од гребнатини на случајни, испакнатини и прашина. Компатибилен со PS5 Оптичка погонска класа верзија Домаќин/дигитално издание конзола. Премиум материјали : еколошки материјали ABS, меко и удобно чувство на рака. Уникатниот дизајн овозможува лесен пристап до сите копчиња, нема да влијае на ниту една функција. Преносен за инсталирање и употреба, правејќи го вашиот домаќин стилски и различен по изглед. Заштитна заштита на кожата против есенски за заштита на анти-паѓање на анти-гребени компатибилни со верзијата на дискот PS5/Конзолата за дигитално издание100% Сосема Нова и висока квалитетна ДЕСТИСКИ : Карактеристики : ABS заштитен случај : Заштитете ја вашата конзола од случајни гребнатини, испакнатини и прашина.

Material:
ABS
Size:
Approx. 43x28 cm/16.93x11.02 in
Applicable Models:
Compatible with PS5 Disk Version/Digital Edition(Optional)
Quantity:
1 Pc
Notes:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you order.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package Includes:
1x Protective Case :