Мејин Торба За Складирање Патувања За Делукс Конзола Заштитна Торба Патување Торба За Носење Видео Игри &засилувач; Конзоли ева торба за Носење Водоотпорен Отпоре?
  • Неодамнешно

Мејин Торба За Складирање Патувања За Делукс Конзола Заштитна Торба Патување Торба За Носење Видео Игри &засилувач; Конзоли ева торба за Носење

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Поголем капацитет : поголем од обичните кеси, со вкупна големина околу 45х39х13см/17, 72х15, 35х5, 12ин Цврста обвивка : тврдата обвивка PS5 е изработена од водоотпорна и отпорна на удари најлонска ткаенина, заштита на животната средина и издржлива. Пополнето внатре, обезбедете најдобра заштита за ps5 од оштетување на водата, гребнатини и испакнатини. Дизајниран ЗА PS5 : Компатибилен СО PS5. Пространа, може да складира конзола, кабел за напојување со наизменична струја, усб-кабел,слушалки итн. Заштита од 360 Степени : Опкружена Со памучна крпа отпорна на удари и има мека џебна преграда внатре, обезбедувајќи дополнителна заштита за вашите омилени конзоли за игри, мали додатоци, контролери, кабли и други додатоци. Одлично за патување. Надградба на процесот : рачката е завиткана со премиум мека кожа, многу удобна дури и ако ја носите на долги растојанија.Можете да ја земете вашата омилена конзола за игри. Поголем капацитет : поголем од обичните кеси, со вкупна големина околу 45х39х13см/17, 72х15, 35х5, 12ин. Цврста обвивка : тврдата обвивка PS5 е изработена од водоотпорна и отпорна на удари најлонска ткаенина, заштита на животната средина и издржлива. Пополнето внатре, обезбедете најдобра заштита за ps5 од оштетување на водата, гребнатини и испакнатини. Дизајниран ЗА PS5 : Компатибилен СО PS5. Пространа, може да складира конзола, кабел за напојување со наизменична струја, усб-кабел,слушалки итн. Заштита од 360 Степени : Опкружена Со памучна крпа отпорна на удари и има мека џебна преграда внатре, обезбедувајќи дополнителна заштита за вашите омилени конзоли за игри, мали додатоци, контролери, кабли и други додатоци. Одлично за патување. Надградба на процесот : рачката е завиткана со премиум мека кожа, многу удобна дури и ако ја носите на долги растојанија.Можете да ја земете вашата омилена конзола за игри. Торба за Чување патувања За, Делукс Конзола Заштитна Торба Патување Торба За Носење Видео Игри И Конзоли ева торба за носење водоотпорен шокпрофеатури : 100% сосема нов и висок квалитет дизајниран за : Компатибилен со .

Material:
EVA
Color:
Black Grey
Package Includes:
1 x Storage Bag.
note:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. Make sure you do not mind before you bid.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :