Контролер држач за монтирање на wallидот за PS5/PS4/Xbox/Switch Контролер, кука за држач за монтирање на wallидот на слушалките, силно лепило/завртки за монтирање, додатоци за у?
  • Неодамнешно

Контролер држач за монтирање на wallидот за PS5/PS4/Xbox/Switch Контролер, кука за држач за монтирање на wallидот на слушалките, силно лепило/завртки

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Материјали со висока јачина за подобрена стабилност] : Овој држач за контролор е направен со материјали со голема јачина за да обезбеди подобрена стабилност за вашата опрема за игри Носителот е издржлив и може да издржи тежина на вашите контролори и слушалки без да се свиткуваат или кршат. [3 Методи за инсталација] : Овој држач за далечински управувач нуди три методи за инсталација, овозможувајќи ви да ја изберете најдобрата опција за вашиот простор за игри. Можете директно да го обесувате на домаќинот, да го залепите на wallидот или на другите површини користејќи ги вклучените налепници за лепило што не се означуваат или да го инсталирате на wallидот со завртки за додадена стабилност. [Максимизирајте го вашиот простор] : држачот на wallидот ви помага да го зголемите вашиот простор со тоа што ќе ги задржите контролорите и слушалките од подот или масата. Ова не само што заштедува простор, туку и ја штити вашата опрема за игри од оштетување. [Мулти-употреба на wallидови] : Овој држач за држачи на слушалките е разноврсно решение за организирање на поставување на игри. Тој е компатибилен со PS5/PS4/Xbox/Switch и други различни контролори и слушалки за платформи. [Пакетот вклучува] : Пакетот вклучува 6 држачи за монтирање на wallидови, 7 налепници што не се означуваат и 7 комплети нокти за монтирање и пластични приклучоци за експанзија за лесна инсталација и фиксирање. Контролерот за монтирање на wallидот на контролорот за PS5/PS4/Xbox/Switch Controller е совршено решение за да ги задржите вашите контролори за игри на дофат и лесно да се најдат. Силниот држач за контролор на лепило/завртки гарантира дека вашите контролори се безбедно монтирани на wallидот, а елегантниот дизајн додава допир на стил на вашата област за игри.