екстремни Текстура Црна Зора Програмабилни Ремап Комплет ЗА PS4 Контролер СО Надградба Одбор &засилувач; Редизајниран Назад Школка &засилувач; 4 Назад Копчиња-Компа?
  • Неодамнешно

екстремни Текстура Црна Зора Програмабилни Ремап Комплет ЗА PS4 Контролер СО Надградба Одбор &засилувач; Редизајниран Назад Школка &засилувач;

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Претворете го вашиот постоечки контролер во професионален контролер на елитата за еспорт 4 addedономски програмабилни копчиња за враќање додадени. Максималните 15 копчиња можат да бидат доделени на задните копчиња. Лесно за инсталација, лемење опционално; Добијте го видео водичот за инсталација на You Tube со пребарување "Екстремен Ремап НА ЗОРИ ЗА PS4 "или"IIrd DZg La6g". Компатибилен СО КОНТРОЛОРОТ PS4 Gen 2 (JDM-040/050/055); Проверете ја втората слика од огласот пред купувањето. екстремни ПРИЛАГОДЕНО ПРЕДВОДЕНА Комплет направи вашиот контролер издвоите од толпата!. комплет за екстремно Ремапирање, Комплет За Кликање, Комплет За Поправка На Лебдат донесуваат подобро искуство со игри. екстремни Различни Заменски Школки, Копчиња и Палци Прилагодете Ги Вашите Контролори за Да ја Направат Уникатна. Комплетот За Екстремно Ремап НА ЗОРИ е еволутивен комплет за надградба што додава напредна функционалност за игри на вашиот постоечки контролер ЗА PS4. Комплетот за ремап на ЗОРАТА вклучува табла за ремапирање и надградба на задната обвивка со 4 дополнителни butономски копчиња. Со овој комплет можете лесно да го претворите вашиот постоечки контролер ЗА PS4 (JDM-04 И JDM-05) во професионална е-спортска игра со дополнителни 4 програмабилни копчиња за ремапирање. Ова решение за надградба на ремап ви дава конкурентна предност Во Онлајн Игри и Турнири и целосно легално. Можете да преработите 15 копчиња на 4 дополнителни копчиња кои ќе бидат притиснати од средните прсти. Тоа е огромна предност за вас затоа што не треба да се движите надвор од стапчињата и предизвикувачите за пристап до други копчиња како копчиња за лице за време на брзи FPS или игри со стрелци. САМО компатибилен СО PS4 JDM-040/JDM-050/JDM-055 контролер.(со светлосна лента на тачпад). Контролорот не е вклучен. Треба да го разделите вашиот контролер за инсталација, потребна е основна рачна вештина.