Симбол НА победата Ленени Навлаки За Перници Стандарден Сет од 2-20x30 Француски Природни Измиени Кутии За Перници Од Лен Виолетова Лаванда,Цврста Боја Издржливи Нав?
  • Неодамнешно

Симбол НА победата Ленени Навлаки За Перници Стандарден Сет од 2-20x30 Француски Природни Измиени Кутии За Перници Од Лен Виолетова Лаванда,Цврста

DEN 463.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● МАТЕРИЈАЛ : 100% француски ЛенИзвор На Франција Нормандија, област позната по тоа што произведува некои од најдобрите постелнини во светот, потоа претходно опколена и stonewashed.An еколошки материјал изработен од органски растителни влакна, тој е потрајен од памукот со поголема густина,а сепак е прекрасно мек на допир и има убава боја, како и чувство на мека рака. Ткаенина : ткаенината Е Oeko-Tex Стандард 100 И ИЗРАБОТЕНА ВО ЗЕЛЕНА сертифицирана, што укажува на тоа дека не се користат штетни бои или хемикалии за време на производниот процес.Ленената ткаенина има функции на регулирање на температурата, што помага да бидете поладни во текот на летото и здрави во текот на зимските месеци.антистатички, а исто така има силна функција на потење. ● Вклучува : Комплет Од 2 природни ленени виолетови кутии за перници, Стандардна големина : 20 "х 30" (51 х 76 см), Кралска големина : 20"х 40"(51 см х 102см). ● ЛЕСНА НЕГА : машина за перење,постелнина за Постелнина нема да исчезне и ќе стане уште помека по секое перење.