Бедлуксузен Душек Топер Меморија Пена: 3 Инчен Кралица Големина Гел Колинг Душек Рампа Покрие со 18 Длабок Џеб За Болки Во Грбот Кревет Врвот Со Отстранлив Бамбус Ка?
  • Неодамнешно

Бедлуксузен Душек Топер Меморија Пена: 3 Инчен Кралица Големина Гел Колинг Душек Рампа Покрие со 18 Длабок Џеб За Болки Во Грбот

DEN 2311.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГЕЛ МЕМОРИЈА ПЕНА И СЕРТИФИКАЦИЈА-Бедлуксузен 3-инчен душек е сертифициран СЕРТИФИЦИРАН ОД СЕРТИПУР-САД, а капакот ОД бамбус е сертифициран ЗА ОЕКО-ТЕКС Мемориската пена натопена со гел за ладење што ја доловува и дистрибуира топлината за да го подобри вашето искуство со спиење. Мемориската пена со висока густина обезбедува што е можно поголема удобност и поддршка за да помогне во ублажување на заедничките точки на притисок и да ве спречи да потонете во пената. НАДГРАДЕН ДИЗАЈН БЕЗ ЛИЗГАЊЕ : ДЛАБОК ЏЕБ ОД 18 ИНЧИ - 2022 нов бедлуксузен кревет има 360° опкружен длабок џеб и подлога против лизгање на површината , го зафаќа секој душек 8-21 инч. Посигурен, спречува паѓање и движење, погоден за какви било положби за спиење. ОТСТРАНЛИВ И ПЕРАТ КАПАК-Користете кожа-пријателски и дише бамбус влакна покритие, целосно се перат и лесно да се грижи.