Хаоктсб Брачен Кревет Перници Латекс Перница Поддршка Кревет Перница со 2 Меки Перници Перница
  • Неодамнешно

Хаоктсб Брачен Кревет Перници Латекс Перница Поддршка Кревет Перница со 2 Меки Перници Перница

DEN 3089.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Тоа им дава на корисниците можност да спијат подолг временски период и да не се грижат за болки и болки Природна перница од латекс : перницата Од Латекс е удобна перница за вратот, изработена од природен гумен латекс. Структурата на еластичната клетка спречува израмнување и ја враќа перницата во првобитната форма по секој ноќен одмор. Олеснување на болката во вратот и рамото : Нежно поддржете ја главата и вратот за да го намалите притисокот, вкочанетоста и болката предизвикана од лошата поддршка на вратот. Дишење и дисипација на топлина : природната структура за вентилација на саќе ја промовира циркулацијата на воздухот, брзо ја расфрла топлината и влагата и ја зголемува дишењето и удобноста. Designономски дизајн на контура : оваа револуционерна перница обезбедува правилна ортопедска поддршка за главата, вратот, рамената и ' рбетот. Тоа им дава на корисниците можност да спијат подолг временски период и да не се грижат за болки и болки. Природна перница од латекс : перницата Од Латекс е удобна перница за вратот, изработена од природен гумен латекс. Структурата на еластичната клетка спречува израмнување и ја враќа перницата во првобитната форма по секој ноќен одмор. Олеснување на болката во вратот и рамото : Нежно поддржете ја главата и вратот за да го намалите притисокот, вкочанетоста и болката предизвикана од лошата поддршка на вратот. Дишење и дисипација на топлина : природната структура за вентилација на саќе ја промовира циркулацијата на воздухот, брзо ја расфрла топлината и влагата и ја зголемува дишењето и удобноста. Designономски дизајн на контура : оваа револуционерна перница обезбедува правилна ортопедска поддршка за главата, вратот, рамената и ' рбетот.

Size:
60*20*11cm
Pillow material:
natural latex
Pillowcase material:
cotton fabric
Package:
1*latex pillow, 2*cotton outer pillowcase, 1*Elastic mesh inner pillowcase
The pillows are packed in compressed packaging when they arrive. In order to get the best use effect, prepare as follows:
1. Open the plastic packaging and take out the pillow:
2. Strongly comb the pillow and wait for 24 hours:
3. Once it is completely soft, please use a pillow.:
Great Gift - This standard pillow set makes for a perfect housewarming gift for anyone in your life who has recently moved, or might just need a little extra comfort. :