ЗБИЛ Перница За Читање Со Поддршка За Вратот, Потпирач За Грб За Читање На Главата Отстранлив, Тапациран, Со Поддршка За Полнење На Клин Лумбална Подлога, За дневен ?
  • Неодамнешно

ЗБИЛ Перница За Читање Со Поддршка За Вратот, Потпирач За Грб За Читање На Главата Отстранлив, Тапациран, Со Поддршка За Полнење На

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ergономски дизајн : обезбедува совршено држење и удобност за грбот, половината и вратот Погодно е да ви обезбеди добра поддршка кога читате ИЛИ гледате ТЕЛЕВИЗИЈА во кревет. Удобно и не лесно деформирано : перницата покрај креветот може да ви обезбеди добра поддршка и мекост. Внатрешното јадро е исполнето со сунѓер со висока еластичност, со висока густина, меко и удобно и не е лесно да се деформира. Лесен за инсталирање : Брзо инсталирајте и користете без никакви алатки. Перницата за кревет во форма на клин е погодна за повеќето прилики, и има многу големини од кои можете да изберете. Мултифункционален : тоа е вашиот најдобар придружник за читање, играње игри, гледање филмови и ТВ.Може да се користи за кревет, перничиња за софа, прозорци на заливот, татами, автомобили, канцеларии, секое место каде што можете да се потпрете. 100% Гарантирано Задоволство : ние би се потрудиле да ви дадеме задоволно шопинг искуство, доколку има квалитет, би донеле најдобро решение за решавање на проблемот. Кога Гледате Телевизија Или Читате На Кревет Или Софа, Можеби Ќе Ви Треба Мека И Удобна Перница Или Перница. Овде Нудиме Квалитетна Перница За Глава Со Разумна Цена И Не Треба Да Ја Пропуштите. Високиот квалитет Pillow.Is Полнети Со Филер За Мемориска Пена Со Висока густина, Обезбедувајќи Одлична Поддршка За Грбот и Вратот. Параметри на производот : Име : Перница Покрај Креветот.