Вокани Перница За Фрлање На Отворено покрива 18х18 Комплет од 4 Пролетни Летни Украсни Куќишта За Перничиња Градинарски Украси Декор За Домашен Кревет За Софа На Кау?
  • Неодамнешно

Вокани Перница За Фрлање На Отворено покрива 18х18 Комплет од 4 Пролетни Летни Украсни Куќишта За Перничиња Градинарски Украси Декор За Домашен

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер Дизајн : Розова жолта цвеќе шарени пеперутка. нема шема на грбот.Невидливо затворање на патент. Материјал : Изработен Од Полиестер Количина : 4 парчиња, само 4 навлаки за перници, не вклучувајќи ги и вметнувањата. Апликација : Погоден За дневна соба, спална соба,канцеларија, кревет, софа,кауч,автомобил, трем итн.Најдобри подароци за семејството и пријателите. Перење И Нега : може да се мие рачно или во машинско перење,не користете белило,Исушете Го Ниско, Без Железо. Дизајн : Розова жолта цвеќе шарени пеперутка. нема шема на грбот.Невидливо затворање на патент. Материјал : Изработен Од Полиестер Количина : 4 парчиња, само 4 навлаки за перници, не вклучувајќи ги и вметнувањата. Апликација : Погоден За дневна соба, спална соба,канцеларија, кревет, софа,кауч,автомобил, трем итн.Најдобри подароци за семејството и пријателите. Перење И Нега : може да се мие рачно или во машинско перење,не користете белило,Исушете Го Ниско, Без Железо.