Близнак Водоотпорен Душек Заштитник- Водоотпорен Бамбус Дрес Душек Покритие-Дише &засилувач; Ладење Душек Заштитник За Мирен Сон-Ултра Мека Душек Покрива &засилув?
  • Неодамнешно

Близнак Водоотпорен Душек Заштитник- Водоотпорен Бамбус Дрес Душек Покритие-Дише &засилувач; Ладење Душек Заштитник За Мирен Сон-Ултра Мека

DEN 399.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕМА НИШТО ПОЛОШО ОД ОТКРИВАЊЕТО НА ВАШИОТ ВОДООТПОРЕН ЗАШТИТНИК ЗА кревети ВСУШНОСТ не е-особено среде ноќ Затоа во Натулару, внимателно го конструиравме НАШИОТ ИЗДРЖЛИВ заштитник ЗА душеци ОД бамбус за да помогнеме да се создаде 100% водоотпорна покривка за кревет дизајнирана ДА го одржува вашиот скап душек ЗАШТИТЕН од НЕЧИСТОТИЈА, АБЕЊЕ И ТЕЧНОСТИ ЗА МИРЕН, НЕПРЕЧЕН СОН – СЕКОГАШ. СУПЕРИОРЕН ИЗБОР за водоотпорен капак за душек за ЛАДЕЊЕ - нашиот капак на горниот дел од душекот е направен СО 100% ДРЕС ОД БАМБУС ШТО ДИШЕ, КОЈ е ПОЛАДЕН од водоотпорна ткаенина за заштита од памучен душек. Не само што нашиот заштитник за кревети е водоотпорен, туку неговиот надворешен слој од бамбус Е ПОВЕЌЕ ОТСТРАНЛИВ од ВЛАГА отколку памукот, што го ПРАВИ ОДЛИЧЕН ДУРИ И ЗА ПРАГОВИ КОИ СЕ ЗАГРЕВААТ. ПОТРЕБЕН ВИ Е ТИВОК КАПАК ЗА ПОДЛОГА ЗА ДУШЕЦИ БЕЗ БРЧКИ што нема да го прекине вашиот сон. Затоа внимателно го изработивме нашиот заштитник за душеци за движење за да обезбедиме најмирно И НАЈМИРНО МОЖНО ИСКУСТВО. Нашиот водоотпорен дизајн на капакот на душекот додава слој НА МЕКА, ЗАШТИТНА УДОБНОСТ ДОДЕКА ОСТАНУВА тивок И доволно БЕЗБЕДЕН за најчувствителните и немирни прагови. ДОСТАПЕН ВО 6 ГОЛЕМИНИ – водоотпорниот заштитник На Душекот Натулару е достапен Во Близнак (39"x75"x14"), Близнак XL (39"x80"x14"), Целосна Големина (54"x75"x14"), Големина На Кралицата (60"x80"x18"), Големина На Кралот (76"x80"x18") и Калифорниски Крал (72"x84"x18")).