Капак За Перница Од Сончоглед Од Пината 18х18 Сина Жолта Декоративна Кутија За Перници за Фрлање од 4, Надворешен Кауч За Софа Син Бивол Карирана Ленена Фарма Сончогл?
  • Неодамнешно

Капак За Перница Од Сончоглед Од Пината 18х18 Сина Жолта Декоративна Кутија За Перници за Фрлање од 4, Надворешен Кауч За Софа

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИЗВЕСТУВАЊЕ : Вклучувајќи 4 парче 18 х 18 инчен сончоглед фрли перница капаци Покрива само! Ве молиме дозволете отстапување од 1~2 см поради рачно сечење и шиење. Овие сини декоративни перници за фрлање е само на предната страна. МАТЕРИЈАЛ : Премиум лен фрли перница капаци. Овој вид ткаенина, блиску до платно или лопатка, исто така подебела, не многу мека. Затоа ќе биде многу издржлив, може да се користи во затворени простории или на отворено, или на сите места на кои им треба допир на убава летна боја. Овие премиум сини и жолти украсни навлаки за перници се погодни за може да се исчистат без избледување, исто така станува помек по миењето. ШИРОК АПЛИКАЦИИ : Симпатична сина сончоглед декоративни перница случаи за каучот, кревет, отворено, двор, троседот, дневна соба, спална соба. Исто така голема сина и жолта боја дома декор подароци. Овие жолти и сини навлаки за перници за фрлање би можеле совршено да се совпаднат со сите видови стил на домашен декор. ДОБРА ДЕКОРАЦИЈА : декоративни навлаки За перници Морден фарма, толку светли бои, едноставен начин за украсување на домот, едноставен и класичен кариран стил на биволи, задолжително дополнување за вашиот декор на фарма. ВРВЕН КВАЛИТЕТ : нема посебен мирис, може да се мие, без избледување. Има скриен патент вклучен со слатките сини капаци за перници за фрлање 18х18, лесно се става вметнувањето/ исклучувањето на перницата. ИЗВЕСТУВАЊЕ : Вклучувајќи 4 парче 18 х 18 инчен сончоглед фрли перница капаци. Покрива само! Ве молиме дозволете отстапување од 1~2 см поради рачно сечење и шиење. Овие сини декоративни перници за фрлање е само на предната страна. МАТЕРИЈАЛ : Премиум лен фрли перница капаци. Овој вид ткаенина, блиску до платно или лопатка, исто така подебела, не многу мека. Затоа ќе биде многу издржлив, може да се користи во затворени простории или на отворено, или на сите места на кои им треба допир на убава летна боја.