Beautyrest Памучна Загреана Подлога За Душеци - Грејач За Кревет Со 20 Контролери За Поставки За Топлина, Тајмер За Автоматско Исклучување, Длабок Околу Еластичниот Џеб, ?
  • Неодамнешно

Beautyrest Памучна Загреана Подлога За Душеци - Грејач За Кревет Со 20 Контролери За Поставки За Топлина, Тајмер За Автоматско

DEN 945.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Плетете Рамномерно распоредените грејни елементи обезбедуваат рамномерна дистрибуција на топлина низ целиот период. 100% УЛ сертифициран и дизајниран ДА емитува ПРАКТИЧНО НИКАКВО ЕМФ зрачење. Вашата безбедност е од најголема важност за нас. Кралицата и поголемите големини доаѓаат со способност за температура во двојна зона и 2 контролори за погодно прилагодување на температурата независно со 100% памук, мек и дише капак за дополнителна удобност. Карактеристики 20 Поставки За Топлина и компатибилни со паметни домашни приклучоци и автоматски тајмери. Функцијата ПРЕД ТОПЛИНА може да скокне започнете го процесот на затоплување и автоматското исклучување може да се постави од 1-10 часа. 1 Загреана Подлога За Душек : 78"W x 80" L + 18 "D со сите еластични за да се вклопат до 21" дебел душек; контролниот кабел 12ft, кабелот за напојување е 6ft; НЕ ОСТАВАЈТЕ ГО КОНТРОЛОРОТ ПОКРИЕН КОГА СЕ КОРИСТИ ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ ПРЕГРЕВАЊЕ. Дизајниран имајќи ја предвид вашата безбедност, тој е сертифициран и независно тестиран за да обезбеди највисок стандард за безбедност. Погодно перење во машина и поддржано со 5-годишна гаранција. 100% полиестерско полнење. Спијте во топлина и удобност Со Најубавиот 100% Памучен Загреан Душек. Користејќи Безбедна Технологија За Удобност, оваа електрична подлога за душек има 20 поставки за топлина кои обезбедуваат максимална топлина и удобност, како и 10-часовен тајмер за исклучување за безбедност. 100% полиестер и хипоалергично полнење нудат мека и чиста удобност, додека поставуваат душек длабок до 21 инчи. Практично елиминирајќи ги емисиите на магнетно поле, оваа загреана подлога за душек може да се пере во машина и обезбедува одлична топлина, удобност и безбедност во текот на ноќта.