Хеназин 25-ти Роденденски Подароци За Жени, 25-Ти Роденденски Украси За Жени, 25-ти Роденден, Подароци За 25-Годишна Возраст, 25 Идеи За Роденденски Подароци, 25-Годишни По?
  • Неодамнешно

Хеназин 25-ти Роденденски Подароци За Жени, 25-Ти Роденденски Украси За Жени, 25-ти Роденден, Подароци За 25-Годишна Возраст, 25 Идеи За Роденденски

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бидете сушени на ниска температура, избегнувајте директно загревање Не користете белило. Мека текстура, погодна за луѓе со чувствителна кожа. ✿+Најдобра Желба За Неа. Среќен 25-ти роденден! Едвај чекам да видам што ќе донесе 25+ повеќе. Се надевам дека што и да посакате ќе се исполни на вашиот роденден. ✿●Совршен Подарок За Роденден ● прераснавте во прекрасна единствена млада жена. Секогаш запомнете, вие сте похрабри отколку што верувате, посилни отколку што изгледате, попаметни отколку што мислите. ✿●Материјал и Големина € 100% фланелен. Супер лесен, издржлив и мек. Користете ги нашите ќебиња без разлика на сезоната. Совршен за роденденски подароци!. ✿+Разноврсно Ќебе + Ова ќебе е разноврсно и може да биде совршено како домашно ќебе, ќебе за гушкање, ќебе за дремка, ќебе за канцелариски стол, ќебе за софа, фрлање кревет, ќебе за патување на отворено, ќебе за бебиња, ќебе за деца, ќебе за возрасни итн. ✿●Лесно Се Грижи+Лесно се чисти, се суши на ниска температура, избегнувајте директно загревање. Не користете белило. Мека текстура, погодна за луѓе со чувствителна кожа. ✿+Најдобра Желба За Неа. Среќен 25-ти роденден! Едвај чекам да видам што ќе донесе 25+ повеќе. Се надевам дека што и да посакате ќе се исполни на вашиот роденден. ✿●Совршен Подарок За Роденден ● прераснавте во прекрасна единствена млада жена. Секогаш запомнете, вие сте похрабри отколку што верувате, посилни отколку што изгледате, попаметни отколку што мислите. ✿●Материјал и Големина € 100% фланелен. Супер лесен, издржлив и мек.