Внатрешни Подароци За Мама, Мајки Роденденски Подароци Ќебе 50 * 60 инчна Корпа За Мама Кутија За Подароци За Жени За Грижа За Мама На Мајка Ми Од Ќерка Син Вклучува На?
  • Неодамнешно

Внатрешни Подароци За Мама, Мајки Роденденски Подароци Ќебе 50 * 60 инчна Корпа За Мама Кутија За Подароци За Жени За Грижа За Мама На Мајка

DEN 591.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОДАРОК ЗА МАЈКИ : ќебето за подароци за мама е направено ОД 350гсм висококвалитетен полиестер од микрофибер, со големина од 60*50 инчи,не само подебели и помеки од другите,боите се посјајниПретпоставувам дека ќе ви се допадне ова неверојатно ќебе кога ќе го допрете. КОШНИЦА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ЖЕНИ : големината на кутијата за подароци е 12,5*10*3 инчи,вклучувајќи ќебе од 1 парчиња, лента за глава од 1 парчиња, топчиња за бања од 2 парчиња, сапун од 1 парчиња,картичка за подарок од 1 парчиња, 4 парчиња вратоврски за коса и 1 парчиња candle.It се препорачува да го измиете ќебето едноставно кога го користите за прв пат за да избегнете пролевање. ПОДАРОК ЗА ГРИЖА за СЕБЕ : овој подарок за мајки може да се користи како ќебе за скут,летно ќебе за климатизација,ќебе за дремка,ќебе за патување,Идеално За авиони, кампување, софа, кревет, на отворено и автомобил.Подарете го ова ќебе како подарок на мама : роденденски подарок за мама,подароци за денот на мајките за мама и други семејни празници , што е најдобриот избор. НАЈДОБРА МАЈКА ДОСЕГА : Уникатен креативен дизајн и мекоста на ќебето го прават попрактичен подарок за мама;кога мајка ти ќе ја добие оваа елегантна корпа за подароци, таа мора да ја почувствува твојата љубов и изненадување,кога ќе користи некој од производите во кутијата за подароци, ќе помисли на тебе.Доколку е погодно, се препорачува да се вратите да бидете со неа или да и се јавите на денот кога ќе ја прими. ПОДАРОК ЗА МАМА : Драга Мамо, дури и кога не сум близу, сакам да знаеш дека те сакам и ценам. Секогаш завиткајте се во ова и сметајте дека е голема прегратка! Те Сакам! Најдобри подароци за мама. Мама ќе плаче солзи радосници кога ќе го добие ова ќебе. Ќе и каже колку ја сакате, колку е важна и колку ја сакате. ПОДАРОК ЗА МАЈКИ : ќебето за подароци за мама е направено ОД 350гсм висококвалитетен полиестер од микрофибер, со големина од 60*50 инчи,не само подебели и помеки од другите,боите се посјајни.Претпоставувам дека ќе ви се допадне ова неверојатно ќебе кога ќе го допрете. КОШНИЦА ЗА ПОДАРОЦИ ЗА ЖЕНИ : големината на кутијата за подароци е 12,5*10*3 инчи,вклучувајќи ќебе од 1 парчиња, лента за глава од 1 парчиња, топчиња за бања од 2 парчиња, сапун од 1 парчиња,картичка за подарок од 1 парчиња, 4 парчиња вратоврски за коса и 1 парчиња candle.