Juirnost тропска перница на плажа покрива 18x18 сет од 4 лисја од палма, лето Хаваи, отворено перници за перници, бохо боемски перници, случаи Монстера лисја за перници пер?
  • Неодамнешно

Juirnost тропска перница на плажа покрива 18x18 сет од 4 лисја од палма, лето Хаваи, отворено перници за перници, бохо боемски перници, случаи

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лен 【Големина】 : 18 x 18 инчи; Поради рачно мерење и сечење, може да се појави грешка од 1-2 см. 【Лесен за употреба】 : Невидливиот патент нема да има метеж, а големината на отворот е погодна за повеќето перници. 【Вклучен пакет】 : 4 парчиња капаци за перници на таткото на таткото (не вклучуваат вметнување или филер). Совети : Нашиот капак за перница одговара на вметнување од 18 x 18 инчи или помал вметнување. Моделот е само на предната страна и нема печатење на задниот дел. 【Удобно и издржливо】 : Направено од полиестер за перење, капаците на перниците се прекрасен подарок и совршен декор за домови, меки и удобни. 【100% задоволство】 : Ве молиме, не двоумете се дали имате какви било прашања во врска со нашите капаци на перници. Само контактирајте не прво, ќе добиете одговор за кратко време. За нас : Добредојдовте во нашата продавница Juirnost.