Мјмј Читање Перница Мека Потпирач За Грб На Главата, Поддршка За Позиционирање Дневен Потпирач За Грб Триаголен Клин Перница Отстранлив Капак, Боја: Розова)
  • Неодамнешно

Мјмј Читање Перница Мека Потпирач За Грб На Главата, Поддршка За Позиционирање Дневен Потпирач За Грб Триаголен Клин Перница Отстранлив Капак,

DEN 2299.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памук * Перница За читање Одлично Искуство : совршена Перница за Читање или Гледање Телевизија .Нема Ништо Како Релаксирање Во Оваа Перница за Читање За Оптимална Удобност и Поддршка на Држењето на Телото.направете Го Вашето Целокупно Искуство За Опуштање Многу Поудобно и попријатно!. * Читање Перница Designedономски Дизајниран : Според Ergономскиот Дизајн, Обезбедена Е Различна Поддршка за Рамото, Грбот и Половината За Да се Намали Притисокот Врз Цервикалните Пршлени и Половината Што Е можно Повеќе. * Полнење Со Квалитет На Перница за читање : Мек, долг Главен памук Што Дише, Дише, Мек, Хигроскопски, Пријателски За Кожата, Не Иритирачки. 3д шупливи високо-Еластични влакна, Меки и полни, Не се лесни за деформација. * Читање ПЕРНИЦА НАПРЕДЕН ПРОЦЕС НА ТКАЕЊЕ : потрајни, не Можат да си ја дозволат топката, и се чувствува неспокојот. Еколошки печатење и боење, висока постојаност на бојата, Без намалување, Здравје и удобност, може да се користат блиску до телото. * Читање перница по продажбата на услуги : ако не сте задоволни или имате проблеми, ве молиме не двоумете се да контактирате со нашиот сервисен тим. Кога Гледате Телевизија На Кревет, Можеби Ќе Ви Треба Мека И Удобна Перница Или Подлога Кога Читате На Кревет.Овде Нудиме Квалитетна Перница За Глава Со Разумна Цена И Не Треба Да Ја Пропуштите. Карактеристика Перниците Може да се Користат На Кревет и Софа, Можат Да Го Ослободат Стресот Кога Читате; Исполнет Со Висококвалитетен Пп Памук, Со Добра Еластичност и издржлив. Со Отстранлив Капак, Лесен за чистење; Удобно И Здраво Ве Прави Лесни За Читање; Доволно Меко : Може Длабоко Да Го Апсорбира Притисокот На Горниот Дел Од Телото При Читање, Разумна Поддршка Лумбална Одржувајте Удобна состојба; Совршена Крива : Може Да Се Користи На Половината, Совршено Одговара На Половината, Ефикасно За Ослободување На Лумбалниот Притисок; Густината На Науката : Таа Е Многу Мека, Вредноста На Притисокот На Местото На Контакт Е Помала Од Вредноста На Крвниот Притисок, проодноста на Циклусот; Перниците Со Копчиња Дизајнираат, Прават Перниците Да Изгледаат Пополни, Три-Димензионални Посилни.