Комплет од 4 Украсни Навлаки за Перници за Фрлање 18х18 Сини И Сиви Модерни Навлаки За Цветни Перници За Дневна Соба Куќа На Фарма, Модерен Едноставен Кревет За Бохо П?
  • Неодамнешно

Комплет од 4 Украсни Навлаки за Перници за Фрлање 18х18 Сини И Сиви Модерни Навлаки За Цветни Перници За Дневна Соба Куќа На Фарма, Модерен Едноставен

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ФРЛИ Навлаки За Перници ПОСТАВЕНИ : 18Х18 инчи/ 45х45см Пакетот содржи 4 парчиња навлака за перница, влошката не е вклучена. ПОВИСОК КВАЛИТЕТ : Овие Украсни Навлаки за Перници за Фрлање изработени од Премиум Лен,ја одржуваат природната текстура исто така издржлива и удобна. Модерна Маргаритка со Убави цветни навлаки за Перници за Фрлање.Моделот Е Отпечатен Од едната Страна И Невидлив Дизајн На Патент, Висококвалитетното Печатење Гарантира Дека Бојата Никогаш нема да Избледи. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Оваа Навлака за Перници за Современа Уметност Ќе Донесе Изненадувања и Допири.Капакот на перницата за фрлање е елегантна декорација на Фарма, Едноставен дизајн со елегантен color.It е многу погоден за тераси, софи, софи или кревети. Тоа може да се совпадне со било кој theme.It Може да се Користи Како Божиќни Подароци, Подароци За Роденден, Подароци За Годишнина, Идеални Подароци за Стаклена Градина. Перење и нега : Безбедно за миење со рака или машина. Нежен циклус, исушете се на ниска температура. Не Избелувајте И Пеглајте. ПРИЈАТЕЛСКА УСЛУГА за КЛИЕНТИ : Гаранција За Враќање На Парите Без Ризик Од 120 Дена. Нашиот капак за перница за фрлање доаѓа со 120-Дневна Бесплатна Гаранција За Враќање На Парите или замена. И само слободно контактирајте не за секое прашање. ФРЛИ Навлаки За Перници ПОСТАВЕНИ : 18Х18 инчи/ 45х45см. Пакетот содржи 4 парчиња навлака за перница, влошката не е вклучена. ПОВИСОК КВАЛИТЕТ : Овие Украсни Навлаки за Перници за Фрлање изработени од Премиум Лен,ја одржуваат природната текстура исто така издржлива и удобна. Модерна Маргаритка со Убави цветни навлаки за Перници за Фрлање.Моделот Е Отпечатен Од едната Страна И Невидлив Дизајн На Патент, Висококвалитетното Печатење Гарантира Дека Бојата Никогаш нема да Избледи. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Оваа Навлака за Перници за Современа Уметност Ќе Донесе Изненадувања и Допири.Капакот на перницата за фрлање е елегантна декорација на Фарма, Едноставен дизајн со елегантен color.