Х. Версајтекс Навлаки За Перници Комплет од 2 Кадифени Меки Украсни Навлаки За Перници За Фрлање Мешавина И Совпаѓање На Гроздобер Класични Кутии За Цветни Перничи?
  • Неодамнешно

Х. Версајтекс Навлаки За Перници Комплет од 2 Кадифени Меки Украсни Навлаки За Перници За Фрлање Мешавина И Совпаѓање На Гроздобер Класични Кутии

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Кадифе 2 ПАРЧИЊА ПОСТАВЕНИ : Секоја мери 18х18 инчи / 45х45см. Пакетот содржи 2 парчиња отстранлив акцент декоративен капак за перница за фрлање, БЕЗ ВКЛУЧЕНА ПЕРНИЦА. Најдобро за секоја соба во вашата куќа - спална соба, гостинска соба, детска соба, простор за одмор. СУПЕР БОГАТА : Изработена од 100% врвна кадифена ткаенина, удобна за допирање и лежење, без засенчување на бојата или избледување. Додадете жив елемент и искуство на вашиот кауч и кревет. СОФИСТИЦИРАН СПОЈ : овие навлаки за перници дишат и се нежни за вашата кожа, висока безбедност за децата и домашните миленици. Невидливиот дизајн на патент го подобрува изгледот и обезбедува лесна инсталација и отстранување. Сите шевови се премногу заклучени за лесно перење. УНИКАТЕН ДЕКОР : и предниот и задниот дел на капакот на перницата имаат иста шема (тон до тон), едноставно измешани во вашиот постоечки внатрешен декор.