Западна ШЕПА Големо Небо Ќебе За Кучиња И Фрлање-Ќебиња За Миленичиња За Мебел, Каучи – Столови - Свилени Меки Ќебиња За Кучиња Од Руно, Материјал За Вештачко Велур ?
  • Неодамнешно

Западна ШЕПА Големо Небо Ќебе За Кучиња И Фрлање-Ќебиња За Миленичиња За Мебел, Каучи – Столови - Свилени Меки Ќебиња За Кучиња Од Руно, Материјал

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КРАЈНОТО ЌЕБЕ ЗА КУЧИЊА : Подобрете го времето на дремка на вашиот пријателски фидо со ова ќебе За кучиња Од Големото небо На Западната Шепа што има мека ткаенина од вештачки велур во еднобојна шема што привлекува внимание ПРЕНОСНИ, ИЗДРЖЛИВИ ФРЛАЊА НА КУЧИЊА : држете ја софата за спиење на вашето кученце при рака со ова рачно изработено и машинско ќебе за кученце кое е преносливо и еколошко. Ова фрлање кучиња е совршено како ќебе за кучиња од автомобил и капак за кучиња за мебел и каучи. РАЗЛИЧНИ ГОЛЕМИНИ : Без разлика дали имате мало кученце или големо милениче, дајте му простор и удобност што му е потребна и заслужува со ова вештачко велур и свиленкасто меко ќебе за кучиња што е достапно во мали, средни и големи димензии. УДОБНО ОБЛИКУВАНО ФРЛАЊЕ КУЧИЊА : Дајте му на вашиот кучешки придружник или пријател мачка совршено место за одмор со овие навлаки за кучиња достапни во атрактивни шеми на бои, како што се прашлива роза, овесна каша, чоколадо, полноќ, камен и темноцрвен мраз. ИГРАЧКИ ЗА МИЛЕНИЧИЊА ВО СОГЛАСНОСТ со ФДА : Западна Шепа е специјализирана за изработка на душеци за кучиња, кревети за кучиња и играчки за миленичиња кои се нетоксични, усогласени СО ФДА, без БПА, без Фталат, машина за миење садови и машина за перење алишта безбедни и направени во САД. КРАЈНОТО ЌЕБЕ ЗА КУЧИЊА : Подобрете го времето на дремка на вашиот пријателски фидо со ова ќебе За кучиња Од Големото небо На Западната Шепа што има мека ткаенина од вештачки велур во еднобојна шема што привлекува внимание. ПРЕНОСНИ, ИЗДРЖЛИВИ ФРЛАЊА НА КУЧИЊА : држете ја софата за спиење на вашето кученце при рака со ова рачно изработено и машинско ќебе за кученце кое е преносливо и еколошко.